skriver av mig litee

"Ni vet den där känslan när man varit så nära någon, men att något eller inget hände så man inte hörs längre? Och man ibland inte ens vet vad det beror på? Hm. Jag är trött på det, jag vill vara en del av någon som inte kommer ge upp på mig, eller glömma mig. 
Det är så otroligt skönt att ha den där vännen som alltid finns där oavsett vad det är för väder, oavsett hur man ser ut eller vilken tid på dygnet det är. Jag hade en sådan vän för ett tag sedan, på högstadiet. Vi spenderade alla dagar tillsammans, oavsett allting. Ibland kanske vi inte var bredvid varandra men vi visste alltid att vi hade varandra där. 
I nian kom våra klasskamrater på att vi kanske var kära i varandra, eftersom en tjej och en kille inte kan umgås utan att vara mer än vänner, tydligen. Och efter att man fått höra det ett visst antal gånger så ger man upp. Man ger upp på sig själv och på de som yttrar sig. Vi kände att vi inte längre kunde sitta bredvid varandra i klassrummet när det var film, eller gå runt i skolan ensamna på rasterna. 
Detta ledde till att vi började umgås mer och mer med andra, innan vi pratade om det en gång för alla. Eftersom vi alltid pratat om allt var detta inget stort problem, men det blev aldrig som vanligt. 
Det är så himla lustigt att man inte bara kan få vara ifred, utan andras tankar och åsikter. Efter detta blev vi oss igen men det var när det var dags för sommarlov och skolbyte. 
Jag antar att sådant tär på en relation, att andra kommer in i ens liv och att man får se något nytt i tre års tid. 
Gymnasiet var en bra förändring i mitt liv, precis det jag behövde. Jag behövde börja om och komma bort, antagligen hitta mig själv och slippa vara i Finspång. Jag kom ensam till en klass som jag stormtrivdes i sedan dag ett. Jag har funnit så himla bra vänner, killar som tjejer, blivit kär och lycklig. 
Ibland saknar jag högstadiet, jag saknar att man visste precis vad som väntade när man klev in i skolan, men också min klass. 
Som tur är ses vi fortfarande, eller i alla fall vi tjejer och det är jag evigt tacksam för. Så om ni nu läser detta: Ni är jättebra.
För två dagar sedan skrev min bästavän till mig igen, han skrev att han saknar mig. Jag antar att man behöver få veta det för att inse hur mycket man saknar den personen också. Vi har inte setts på månader men allt är som det var innan, dyngbra. 
Jag är så himla lyckligt lottad som har en så himla fin vän."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Free SpogeBob Glitter MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com