glassssssöndag

 

-

 
 
 

Always makin' time for you

 

IDAG

..har vi haft fotbollsturnering i skolan. Det var jätteskoj, det är så himla kul att spela fotboll med människor man tycker om och bara skratta tillsammans. 
Idag rörde jag på mig för första gången på nästan en månad, har ju varit sjuk, usch. Är påväg hem från olle nu, ska träna med laget. Har saknat det.
Bild från idag
det här roar jag med these days

hängt soffa med oscar
hängt soffa med olle
skrattat åt ekorrar med foller
softat/dyngchillat med olle i nya skor
druckit frappe med mina tjejer
käkat mys-frukost med olle
varit i Linköping och provat mössor(ironi)
gått en ljusslinga med mamma olle fredda ebba&sven i lkpg
lekt med de jag saknar
käkat pizza med olle

💌

Har haft en skön helg faktiskt. Har bakat pepparkakor, spelat cup som gick helt okej, kollat på tv och en dålig film, ätit tacos, gått promenader i snön och njutit av att vara med olle. Idag är det söndag, ska gå en promenad om en liten stund, och ikväll ska jag till pappa. Vill helst stanna kvar hos mamma, allt är så lugnt här och man behöver inte vara någon annan än sig själv. Ha det fint.
-

MÅR FORTFARANDE INTE BRA, och det är cup på lördag. Sug min kuk. Typ. Nä men ärligt, varit sjuk i snart tre veckor. 
För övrigt så hänger jag hos den här killen, han är så äcklig. Min dator gick sönder idag så får ha olles :/:/ 
 
 Bra dag i skolan, bra dag över huvud taget faktiskt. Sitter på bussen t Finspång med min fina, ska slå in julklappar & mysa med mamma. Ha det bra ♡

1advent

Köpte lite jul-mys igår som vi satte upp, myspys. Va nere en sväng på julmarknaden med olle förut, sen dusch och snart ska vi till mamma. Första advent idag, allt som fattas är snö.
 

linköping

Va i linköping igår med pappa, olle, marcus och evelina. Mysigt! Idag ska vi ner en sväng till julmarknaden & hälsa på mormor och efter det ska vi till mamma. 

RSS 2.0
Free SpogeBob Glitter MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com