MILJONÄR


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, sålde bingolotter innan påsk med fotbollen. Jag gick runt och knackade dörr men inte då, slutade med att jag fick köpa skiten själv. SPÄNNANDEEEE.

allt e så fucking overkligt

Idag är det den 25 april vilket betyder att det är två dagar sedan jag såg min största idol och det skriver jag nu med gråten i halsen, och så är det exakt en månad kvar tills jag fyller sexton år. Tiden bara flyger iväg, snart är det dags att säga hejdå till klassen, nyhem och skaffa nya rutiner. Allt detta innebär också att det snart är sommarlov och allt annat härligt som sker när solen tittar fram. Hoppas ni har en bra dag! Och jag LOVAAAAAAR att jag ska sluta såhär långt för det är sjukt jobbigt att läsa. Bajs herrå
profilbilden på fäjsbockkkk hihiihihi 

@justinbieber

Igår, 23/4-2013 så var jag i Stockholm i Globen på Believe Tour. Det var helt unbelievable. Jag har aldrig varit med om en sådan lycka, en så stor dröm som har gått i uppfyllelse. När jag och Emily klev in i bilen hemma för att åka dit hade jag fortfarande inte förstått att det var sant. När vi sedan satt i Globen vid halv sex och väntade otåligt på att klockan skulle bli sju så förbandet skulle sjunga och dansa hade jag fortfarande inte förstått. Den känslan när han sedan kom in på scenen. Justin Bieber. DET VAR SÅ SJUKT. Tårarna rann under One less lonley girl och Emily kramade om mig. Att man väntat 295 dagar, sett fram emot något, funderat hundra gånger på hur det skulle bli, föreställt sig hela konserten. Det var så mycket bättre än vad jag någonsin föreställt mig, jag ville inte lämna den där sjuka stunden. Alla var helt galna, galna av lycka. Emily sa "han ser precis ut som på alla bilder", ja, det gjorde han, fast så mycket finare. Jag kommer aldrig kunna förklara hur det kändes att stå där inne, se sin största idol uppträda och bara göra livet så himla mycket mer värt att leva. För ca två år sedan, 11/11 2011 11:11 så önskade jag att jag skulle få se Justin. Igår blev min önskan sann, min dröm. Allt är så himla overkligt, jag sitter med biljetten i handen och bara kollar på den. Allt var så perfekt, det är så himla perfekt. Jag saknar det redan nu, att stå där inne, inte veta vart man ska ta vägen av lycka, alla i publiken lös med sina mobiler och det enda man kunde se var ljuset från alla som älskar honom precis som jag. När det var slut började alla ta på sig sina jackor, röra sig mot de trånga utgångarna. Det kändes overkligt, det är overkligt. Det här var den bästa dagen i mitt liv, en vanlig tisdag för många, för mig var den så mycket mer. Sitter med gråten i halsen och vill tillbaka, tillbaka till den bästa bästa bästa bästa kvällen någonsin. 

äpple kanel a-fil m u m s

Hej hej. Sitter i sängen och är påväg ut genom dörren strax. Ska ju jobba på cng idag och det blir säkert bra. Ha en toppen-dag, hörs!

+

Hej hej. Sitter på bussen till Norrköping med 5 tjejer som är himla sugna på lyx-shake, jag med såklart. Beställde ingen klänning igår, tänkte att jag skulle kolla efter det idag istället. Hörs sen


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

På tisdag smäller det, längtat i en evighet. Snart är det dags. ÅHÅHÅÅHÅH DET ÄR SÅ NÄRA NU EMILYLYLYLYLYL ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

oooa hela natten

Tja. Sitter i sängen med datorn och pratar skype med mina vänner. Vi kollar på tusen olika klänningar till skolavslutning och till avslutningsmiddagen. Vi har också planerat att åka till stan snarast möjligt. Snart ska jag äta och efter det bär det av till lotorp för lite träning. Ikväll ska jag och pappa beställa en klänning till mig, hemlis änsålänge vilken det blir. Oj vad långt och tråkigt detta blev, stackars er. Hejdå!

++

Påväg till skolan nu, det luktar vår ute! Ha en bra dag så hörs vi sen :)


Hope is a waking dream

Hej hej! Sitter och äter frukost. Solen skiner och jag tror att det kan bli en bra dag. På morgonen har jag nationella i So, det går nog bra. Ikväll är det träning men vi får se om min rygg orkar det!


NO suger

fint väder idag


skitliv

min mobilladdare har kukat ur, jävla skit sjunde jävla laddaren bli så jäävla lack herrå


++

Påväg till lotorp för att träna, YEY!


Måndagjävel

Skola kan ta sig i röven, plugg kan ta sig i röven. Sitter timma efter timma med en massa ointressanta papper framför mig, läser ibland men hinner glömma bort vad jag håller på med. Kan inte koncentrera mig, usch. Ska träna snart, de ska iaf bli kul.


+++

Det blev en skön springtur i det fina vädret! Efter det drog jag till lotorp och spelade fotboll med jasse, hennes lillebror och deras grannar, fett kul haha! Nu sitter jag hemma hos chille och ser på tv, får se vad som händer senare. Kram


vädrettttt

Tja! Idag är det lördag vilket innebär att man boorde hitta på något. Men jag vet inte vad jag ska göra idag, ingenting planerat. Det är ganska skönt faktiskt. Ska nog ta en promenad med ebba(min hund) i det fina vädret och kanske bege mig ut på en springtur. Känns som jag kan behöva det faktiskt. Nu blir det frukost!


13 BILDER FRÅN PARADISET

Vi hade det superbra i fjällen! Men som ni kanske har märkt så fungerade inte internet så pass bra att det gick att blogga. Vi hade superfint väder och stugan vi bodde i var toppen!


+

Hejhej. Kom på att jag nog glömt att berätta att jag åker till fjällen idag? Sju timmar i bil och sedan är vi i paradiset! Har med mig dator och kamera så förhoppningsvis ska jag kunna uppdatera helt ok bra iaf. Ha det bra!


++


RSS 2.0
Free SpogeBob Glitter MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com